Pençe operasyonu bölgesinden acı haber! MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

Gündem haberleri son dakika Milli Savunma Bakanlığı
Pençe operasyonu bölgesinden acı haber! MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

MSB, Pençe operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz atışı sonrası yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras'ın şehit olduğunu duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada "Pençe operasyonu bölgesinde, 15 Haziran 2023 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 22 Haziran 2023 tarihinde şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras için taziye mesajı yayımladı. Güler, "Kahraman silah arkadaşımız, 22 Haziran 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. (DHA)

Kaynak: Haber Global TV

MSB Pençe operasyonu şehit Gündem haberleri