Son dakika! MİT'ten Suriye'de Ankara saldırısına cevap: PKK yönetici kadrosu hedef alındı

PKK/YPG suriye

MİT, PKK'nın Ankara'da düzenlediği saldırının ardından Suriye'de PKK/YPG'ye yönelik bina, askeri tesis ve yönetici kadrosunu hedef aldı. Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre operasyonların planlanan hedefe ulaşana kadar devam edeceği belirtildi.

Son dakika haberi...

Milli İstihbarat Teşkilatı, (MİT) PKK'nın Ankara'da düzenlediği saldırının ardından Suriye'de PKK/YPG'ye yönelik bina, askeri tesis ve yönetici kadrosunu hedef aldı.

PKK/YPG'YE AİT TESİSLER HEDEF ALINDI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) PKK’nın Ankara’da İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştiren saldırının ardından, Suriye’de PKK/YPG’ye ait bina ve tesisleri hedef aldı.

Ankara saldırısının Suriye’de planlandığı ve eyleme katılan örgüt mensuplarının bu alandan Türkiye’ye geçtiğinin öğrenilmesinin ardından MİT, Suriye’de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerinin ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı.

OPERASYONLAR HEDEFE ULAŞILINCAYA DEK SÜRECEK

Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG’nin silah ve mühimmat depoları, saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezlerinin yer aldığı belirtildi.

Operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Suriye PKK/YPG