Bünyamin Sürmeli: Pazar ve pazartesi yurt genelinde kar yağışları devam edecek

Gündem haberleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika haber son dakika İstanbul

Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, hava tahmin durumu değerlendirmesinde pazar ve pazartesi günü için kar yağışının devam edeceğini söyledi.

Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul başta olmak üzere birçok kenti etkisi altına alan kar yağışına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Sürmeli, Pazar ve pazartesi günü için kar yağışının aralıklarla devam edeceğini ancak yağmurla birlikte olacağı için kar örtüsünün olmayacağını söyledi.

Bünyamin Sürmeli: Pazar ve pazartesi yurt genelinde kar yağışları devam edecek - Resim : 1

METEOROLOJİ'DEN 4 BÖLGE İÇİN UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kastamonu kıyıları, Sinop ve Samsun çevrelerinde, öğle saatlerinde ise Ordu çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Bünyamin Sürmeli: Pazar ve pazartesi yurt genelinde kar yağışları devam edecek - Resim : 2

Bünyamin Sürmeli: Pazar ve pazartesi yurt genelinde kar yağışları devam edecek - Resim : 4

 

Kaynak: Haber Global TV

meteoroloji hava durumu hava nasıl olacak? kar ne zaman yağacak yağmur var mı Bugün hava nasıl olacak? son dakika nisanda kar yağacak Bünyamin Sürmeli