Son dakika! Mardin'de 2 araç çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı! Kahreden detay

Gündem haberleri Mardin

Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada, 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Zeliha Balamur'un yarın düğününün olduğu öğrenildi.

Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralı olarak devlet hastanesinde tedavi altınan alınan bir kişinin yaşamını yitirmesiyle, kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 5 kişinin tedavisi sürüyor.

Mardin'deki kaza, Yeşilli ve Ömerli ilçeleri arasındaki Hop Geçidi'nde, sabah saatlerinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı olan bölgede 2 hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Son dakika! Mardin'de 2 araç çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı! Kahreden detay - Resim : 1

Kazada araçlardaki 3 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma yolda güvenlik önlemi aldı, sağlık ekibi de yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede, yaralılardan birisi daha kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza yerinde yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarmanın incelemesi sürüyor.

ÖLEN ZELİHA'NIN YARIN DÜĞÜNÜ VARMIŞ

Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan Zeliha Balamur'un (32) nişanlı olduğu, yarın Midyat ilçesinde düğününün olacağı öğrenildi. Balamur'un bu geceki kına gecesi için ailesi ile birlikte Midyat'a gittikleri belirtildi. Kazada ölenlerden birinin de Zeliha Balamur'un kuzeni Leyla Balamur olduğu belirlendi.

Son dakika! Mardin'de 2 araç çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı! Kahreden detay - Resim : 2

Ölen diğer iki kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma sürüyor.

Son dakika! Mardin'de 2 araç çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı! Kahreden detay - Resim : 3

Kaynak: DHA

Mardin trafik kazası Mardin haberleri trafik kazası haberleri kar yağışı