Kedilere eziyet edip örgüt propagandası yapan “C31K“ topluluğuna operasyon

haberglobal.com.tr
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Gündem haberleri Asayiş
Kedilere eziyet edip örgüt propagandası yapan “C31K“ topluluğuna operasyon

Son dakika haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kedilere işkence ve terör örgütü propagandası yaptıkları belirlenen “C31K“ isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik operasyonda yakalanan zanlılar yakalandı.

Son dakika haberi...

İçişleri Bakanlığı kedilere eziyet edip terör örgütü propagandası yapan “C31K“ topluluğuna düzenlenen operasyonda yakalanan 5 şüphelinin tutuklandığını bildirdi. 

İçişleri Bakanlığı tarafından operasyona ilişkin yapılan paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığımızca yapılan çalışmalar sonucu: Kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen “C31K“ isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük’te yapılan operasyonda şüpheli şahıslar yakalandı.

Bu şüpheli şahıslar; çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek, suçlu ve suçluyu övmek, bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürmek ve suç İşlemeye alenen tahrik etmek suçlarından tutuklanmıştır."