İstanbul Valiliği'nden 'kar' uyarısı! Yüz yüze eğitim yarın ertelendi

İstanbul Valiliği'nden 'kar' uyarısı! Yüz yüze eğitim yarın ertelendi

İstanbul Valiliği, bugün ve yarın için kuvvetli kar yağışının beklendiğini belirterek uyarılarda bulundu.  Öte yandan Vali Yerlikaya, yarın yüz yüze eğitimin ertelendiğini duyurdu.

İstanbul Valiliği, bugün ve yarın için kuvvetli kar yağışının beklendiği, bu nedenle ulaşımda oluşabilecek aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli, tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, havanın bugün ve yarın aralıklı kar yağışlı, yerel olarak kuvvetli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına 60-80 Km/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL'DA 17 ŞUBAT'TA YÜZ YÜZE EĞİTİM ERTELENDİ

Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da 17 Şubat Çarşamba günü okullarda yüz yüze eğitimin ertelendiğini duyurdu. Ayrıca, kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı bulunanlar da idari izinli sayılacak. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber