İstanbul'da bir deprem daha

İstanbul'da Merkez Üssü yine Silivri olan 23:20 sıralarında 4,3 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi saat 04.41'de 3 büyüklüğünde bir artçı depremin daha meydana geldiğini açıkladı.

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından, artçı sarsıntılar devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) internet sitesinden alınan bilgilere göre, Marmara Denizi Silivili açıklarında saat 23.20 sıralarında 12.7 kilometre derinlikte 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi saat 04.41'de 3 büyüklüğünde bir artçı depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Silivri açıklarında meydana gelen depremin derinliği 8.4 km olarak tespit edildi. 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN UYARI

Valilik'ten yapılan açıklamada "Sosyal medyada ve özellikle WatsApp gruplarında dolaşan depreme ilişkin asılsız bilgi ve ses kayıtlarına kesinlikle itibar etmeyiniz. Resmi makamlarca gerekli açıklamalar yapılmaktadır. Asılsız paylaşımlarda bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır." denildi.

SON DEPREMLER


İstanbul'da bir deprem daha - Resim : 1

ARTÇILAR DEVAM EDİYOR

Bugün saat 10:32'de merkezüssü Silivri olan 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin derinliği 7.78 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, Silivri'ye 23.94 kilometre mesafede gerçekleşti. 

İstanbul 24 Eylül'de 4,6 ile sallanmış, Marmara Denizi'nde en büyüğü 3,4 şiddetinde 15 artçı sarsıntı daha meydana gelmişti.

son dakika son dakika haber son depremler İstanbul deprem