Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı

İBB Ekrem İmamoğlu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kimliği belirsiz bir kişinin yumrukla saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında peş peşe açıklamalar yapıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişi tarafından darp edildi.

Kavuncu, yumruklu saldırının ardından yere düşerken, saldırgan yaya olarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAVUNCU'DAN SALDIRI SONRASI AÇIKLAMA

Kavuncu canlı yayında saldırı sonrası yaptığı açıklamada "Zaman zaman tehditler oluyor. Bunlardan etkilenenler de maalesef oluyor. Hem hukuk önünde hem de öteki tarafta hesaplaşacağız. Mücadelemize hukuk çerçevesinde, ve şuurumuzla devam edeceğiz. Bunlar bizi yıldırmaz. Ben iyiyim. Allah'a şükür bir şeyim yok." dedi. 

AKŞENER'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti lideri Meral Akşener, saldırı sonrası yaptığı paylaşımda, "İyi insanları susturamayacaksınız" ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programı sonrası saldırıya uğrayan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu telefonla aradı. Yaşanan saldırı ve Buğra Kavuncu’nun sağlık durumu hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU SALDIRIYI KINADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından kınama mesayı yayınlayarak "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır" ifadelerini kullandı.

BAKIRKÖY BAŞSAVCILIĞI'NDAN SALDIRIYA İLİŞKİN SORUŞTURMA 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı,  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun yumruklu saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma başlattı. 

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; olayla ilgili tüm delil ve kamera kayıtlarını incelendiği, saldırganın kolluk kuvvetlerince arandığı, soruşturmanın titizlikle devam ettiği belirtildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu iyi parti Buğra Kavuncu buğra kavuncu kimdir Ekrem İmamoğlu