Başsavcılık harekete geçti: AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'e hakarete soruşturma!

AK Parti
Başsavcılık harekete geçti: AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'e hakarete soruşturma!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'e Mert Yaşar isimli sosyal medya hesabından sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir sosyal paylaşım sitesinde AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sözleri nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında resen soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada şüphelinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için kolluğa talimat verildiği kaydedildi.

Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e yönelik hakaret içerikli paylaşımda bulundu.

Twitter üzerinde FETÖ'cü yapılanmayla ilgili görüşlerini bildiren Özlem Zengin'i hedef alan hukukçu ve avukat Mert Yaşar, alıntılayarak paylaşımda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'e M.Y. isimli sosyal medya hesabından sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkındaki paylaşımı kınadı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Zengin'e çirkin ve ahlaksız bir dille saldıranları kınadıklarını ve bu saldırılara siyasi olarak hak ettiği cevabı vermeye devam edeceklerini belirtti.

Hukuk önünde bu çirkinliklerin ve ahlaksızlıkların hesabının sorulacağını kaydeden Çelik, "Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin'i hedef alan bu ahlaksız ve saldırgan dil herkes tarafından lanetlenmelidir. Bu dili kullanabilen birinin her türlü kötülüğün peşinden koşacağına kuşkumuz yok. Kötülüğün ahlaksız dilini mahkum ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

son dakika son dakika haber Ak Parti Özlem Zengin