Avcılar'da eşi ve eniştesini öldüren şahıs, Başakşehir'de kamyonette ölü bulundu

Başakşehir son dakika haber

Avcılar'da eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol'u silahla öldürüp kaçan Ümit Acer, Başakşehir'de bir kamyonet içinde ölü halde bulundu. İlk belirlemelere göre, Acer'in başına silahla ateş ederek intihar ettiği tespit edildi

Avcılar Tahtakale Mahallesi Temel Sokak'ta saat 14.35'te tekstil atölyesinde eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol'u tabancayla öldüren Ümit Acer kaçarak kayıplara karıştı. Polis tarafından aranan 28 yaşındaki Ümit Acer saat 19.00'da Başakşehir Şahintepe Mahallesi Türker Caddesi üzerinde kamyonetin içinde hareketsiz halde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından eşi ve eniştesini öldüren Ümit Acer'in ilk belirlemelere göre silahla başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde ve kamyonet içinde uzun süre inceleme yaptı. Sedye ile ambulansa alınan cenaze Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Avcılar'da eşi ve eniştesini öldüren şahıs, Başakşehir'de kamyonette ölü bulundu - Resim : 1

AKRABASINI ARAYIP "BEN SIKTIM" DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Edinilen bilgiye göre, eniştesi Kenan Erol'a ait tekstil atölyesine gelen Ümit Acer, eşi ve eniştesi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken, Acer tabancasıyla eniştesi ve eşi Canan Acer'e ateş etti.

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirirken, Acer otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri Canan Acer ve Kenan Erol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

Polis ekipleri, yaptıkları ilk çalışmada şüphelinin olaydan sonra Menşur E. isimli akrabasını aradığını belirledi. Şüpheli Ümit Acer'in, Menşur E.'yi arayarak, "İkisinin de ben kafasına sıktım" dediği öğrenildi. 

 

Kaynak: DHA