FETÖ'nün firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı

FETÖ
FETÖ'nün firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı

FETÖ Terör Örgütüne Üye Olma suçundan mahkeme tarafından elektronik kelepçe ile ev hapsi tedbiri uygulanan ihraç 2.Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Çıtak elektronik kelepçesini kırarak firar etmiş, izini kaybettirerek yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirlenmişti. Ankara, Çukurambar'da yakalandı.

FETÖ Terör Örgütüne Üye Olma suçundan mahkeme tarafından elektronik kelepçe ile ev hapsi tedbiri uygulanan ihraç 2.Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Çıtak  25.05.2021 tarihinde Keçiören ilçesindeki adresinden elektronik kelepçesini kırarak firar etmiş, izini kaybettirerek yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirlenmişti. Firar etmesi akabinde şahsın cezası kesinleşmiş ve mahkeme tarafından 7 yıl 6 ay cezaya mahkum edilmişti.

ANKARA'DA YAKALANDI

Bu tarihten itibaren Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekip tarafından şahsı yakalamaya yönelik geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. 3 aylık bir çalışma sonucunda firar Emniyet Müdürü Ankara ili Çukurambar ilçesinde yakalandı. Şahsın Bylock kullanıcısı olduğu; ‘’örgüt içerisinde teslimiyeti, sadakati ve bağlılığı en üst seviyede’’ olanları ifade eden A5 kodu ile kodlandığı, Polis Akademisi’nde ele geçirilen eski belgelerde şahsın örgüt içerisinde ‘’Ömer’’ kod adını kullandığı tespit edildi.

 

FETÖ'nün firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

son dakika emniyet müdürü Ankara FETÖ