Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırıda öldürüldü

Gündem haberleri
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırıda öldürüldü

Ankara'nın Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ateş, hayatını kaybetti.

Son dakika haberi... Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), motosikletli bir kişinin silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırıda öldürüldü - Resim : 1

Olay, saat 14.30 sıralarında Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456'ncı Sokak'ta meydana geldi. Doç. Dr. Sinan Ateş ve yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt, sokaktan motosikletle geçen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın ardından kaçan motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

ANKARA VALİLİĞİ’NDEN SİNAN ATEŞ AÇIKLAMASI

Ankara Valiliği öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş olayı hakkında çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çankaya İlçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Sinan Ateş Eski Ülkü Ocakları Başkanı'na silahlı saldırı