Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete çağrı! “İpe un serme politikanızdan vazgeçin, bizimle mücadele edecek aday çıkarın”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gündem haberleri Denizli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli İl Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefete çağrıda bulunan Erdoğan, "Artık ipe un serme politikalarından vazgeçmeleri çağrısında bulunuyorum. Bizimle mücadele edecek bir aday bulmaları daha hayırlıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli İl Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefete çağrıda bulunan Erdoğan, "Artık ipe un serme politikalarından vazgeçmeleri çağrısında bulunuyorum. Bizimle mücadele edecek bir aday bulmaları daha hayırlıdır" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

-Bu gençlik, 14 Mayıs'ta sandıkları patlatacak. 

-Vefanın şehri Denizli'de olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bugün, Denizli yine muhteşemdi. Gittiğimiz her yerde Denizli'nin güzel insanlarının sevgisine bizzat şahit olduk.

-29 Ekim Bulvarı'nı hınca hınç dolduranların coşkusunu görmek, güzeldi, kadınlarımızla yaptığımız görüşme bir başkaydı. 

-Bir siyasetçinin 7'den 77'ye kadar herkesin teveccühüne sahip olmak dünyadaki en büyük şeref payesidir. Denizli'nin desteği bizimle oldukça bizi kimse yıldıramaz. Denizli yanımızda oldukça Türkiye'nin şahlanışını kimse engelleyemez.

-Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sevgimizi sadece sözle ifade etmiyor, eser ve hizmetlerle de sözümüzü gösteriyoruz. Bugün 18 milyarı bulan yatırımı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşadık.

-Sadece şu Honaz Tüneli bile, yıllar yılı beklenen bir şeydi, hep diyoruz ya biz Ferhat'ız, millet Şirin, işte bu dağları delerek Şirin' e ulaştık. Onlar da gidiyorlar muslukları açıyorlar, bazen de yanlarına birilerini alıp, bu hakikaten, Paris'tekinden daha güzel değil mi?, diyorlar.

-Haberleri yok, yıllar yılı AK Parti iktidarında kaptansız nice trenleri yola koyduk. Paris'in metrolarında yukarıdan adeta yağmurlar akıyoruz. Ama bizim metromuz pırıl pırıl. 

-Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na giden metromuzu yaptık, gidin görün, metro nasıl yapılır öğrenin. 

-Honaz Tüneli ile de Denizli'nin özellikle de içindeki ulaşım sıkıntısını aşmış olduk. Çift tünel... 

-Siyasi bir projeden ziyade milli bir hedef olarak belirlediğimiz Türkiye Yüzyılı, ideallerimizin kanıtıdır.

-Türkiye Yüzyılı, adalet ve demokrasi yüzyılıdır. Çekilen mücadelelerin boşa gitmediğinin görüldüğü bir yıl olacaktır.

-Ekonomisi kriz girdabında sürüklenen ülkemizi her yıl yüzde 5 büyüterek bugünlere hazırladık.

-Yarım asır sonra unutmayın, gençler, IMF'e ola 23 buçuk milyar dolarlık borcumuzu tamamen kapatarak ekonomik bağımsızlığımızı biz tescilledik.  

-MB'nin döviz rezervlerini 27 milyar dolardan 130 milyar doların üzerine çıkardık.

-İhracatı 36 milyar dolardan aldık, 254 milyar dolara getirdik. 

-Sayısını 26'dan alıp 57'ye çıkardığımız havalimanlarımız, yollarımızı 28 bin km'ye çıkardık ve bunlarla birlikte otoyollarımızı uzattık, dört bir yanda tüneli viyadük ve köprülerle, ve 1 milyon 170 bin konutumuzla söz verdiğimiz gibi 81 vilayete kazandırdığımız millet bahçeleri ile insana dair her alanda hayata geçirdiğimiz projelerle son 20 yılda Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun altyapısını adım adım oluşturduk. 

-CHP ve ortakları olmadık sebeplerle bizi engellemeye çalışırken biz ülkemize eserler kazandırdık. 

-Eser ve hizmet siyasetinde yarışalım deyince kaçacak delik arıyorlar. Milletin terazisinde tartılacaksınız ve gücünüz yeterse hizmet kervanına katılacaksınız, aksi takdirde teneke gibi boş gürültü çıkarmaya devam edersiniz.

-Siyasetçi ancak kadrosu, yol ve dava arkadaşları kadar güçlüdür. Bir ekip, ancak önderi kadar uzak görüşlüdür. Bir parti de ancak mensuplarının gayreti kadar topluma umut olabilir, burada olduğu gibi. 

-20 senedir uzun ince bu yolda bunu başardık. sizler gibi sağlam ve samimi kardeşlerimin varlığı ile her türlü badireyi aştık. Kalpleri, hedefleri, amaçları, inançları bir olanların yolunu hiçbir engelin kesemeyeceğini defalarca gösterdik. 

-Entrikanın, Bizans tipi taht kavgalarının ardı arkası kesilmiyor, henüz kazanılmış bir seçim yok ama bunlar hangi koltuğa kimin oturacağına karar veremediler. Toplantı üstüne toplantı yapıyorlar ama adayı açıklayamıyorlar.

-Şimdi de anayasadan ve seçim yasasından bihaber çıkışlarıyla madem bizim adayımız yok Cumhur İttifakı'nın da olmasın demeye getiriyorlar. Mücadeleye cesaretleri olmadığı için 367 benzeri hukuk skandalları ile önümüzü kesmeye çalışıyorlar. 

-CHP ve şürekasına artık ipe un serme politikalarından vazgeçmeleri çağrısında bulunuyorum. Sandıkta bizimle yarışacak birilerini bulmaları kendileri için daha hayırlı olacaktır. Yapamıyorlarsa da Türkiye'nin her türlü sorununa çözüm bulmuş bir parti olarak o konuda da yardım ederiz. Ama parti binalarına siyasi parti tabelası astıklarına göre onu da kendilerinin yapması lazım, her şeyi de bizden beklemesinler. Karşımızdaki hazin manzara budur, kimin ne dediğine bakmadan, yönümüzü doğruya doğru dönmeye devam edeceğiz. 

-Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü tarihinin en kritik seçimlerinden birini yaşayacaktır. Vakit yaklaştıkça saldırılar da yoğunlaşıyor. Kendi ülkelerindeki seçimlerle bile doğru düzgün ilgilenmeyen uluslararası basın kuruluşları Türkiye'deki seçim sürecini günbegün takip ediyor, kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor. Bunu neden yaptıklarının farkındayız. Bizim gibi aziz milletimiz de oynanan oyunu görüyor, 14 Mayıs'ta bu emperyalist tetikçilerine 'yeter' demek için sabırsızlanıyor.

-14 Mayıs'ta icazeti yurt dışında arayanlara da 'yeter söz milletindir' diyerek vereceğiz. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli Gündem haberleri son dakika haber