Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çevre yolu açılışında açıklamalar: Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var

Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var. Cezaevleri zalimler için hapishane, masumlar için taş medresedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nden, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Çevre yolları Trakya genelinde trafiğin rahatlamasına yol açacaktır. Vatandaşlarımız güvenli ve hızlı bir seyahat imkanına kavuşacaktır. Seyahat süresinin 78 dakikadan 45 dakikaya inmesiyle vakitten yılda 93 milyon lira, akaryakıttan 35 milyon lira tasarruf edilecektir.

Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var. Cezaevleri zalimler için hapishane, masumlar için taş medresedir. Biz de Pınarhisar Cezaevi'ni kendimizi geliştirmek için bir taş medreseye dönüştürdük. Tayyip Erdoğan'a İBB başkanlığını çok görerek hukuk yoluyla ayağına çelme takanlar onun 11 yıl süren başbakanlığına ve 8 yıla yaklaşan cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek durumunda kaldı. Pınarhisar çevre yolunun açılışı işte bize hayatımızdaki bu yolları hatırlattı. 

Kendi değerleriyle kavgalı kesim yıllardır halkımızı korkutmaya çalışıyor. Pek çok şehrimizde belediyeleri yönettik. 2002'den beri ülkeyi yönetiyoruz. Bunca yıldır Trakya'nın herhangi bir ilçesindeki hangi vatandaşımız geleceğinden korku duymasına yol açacak bir durumla karşılaşmıştır. Ama ülkemizde hala milletimizin inancına, değerlerine kin duyan, nefretini kusan kesim mevcuttur. Bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. 

Bir kez daha Pınarhisar ve Çakıllı çevre yollarının şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan