Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak

Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaman'da AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Erdoğan, Karaman halkına Konya-Karaman YHT hattının bir hafta ücretsiz olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaman'da AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları şu şekilde:

Karaman'ın aşkına, muhabbetine bir kez daha şahitlik ettik. Tüm Karamanlılara şükranlarımı sunuyorum. Bu şehrin mertliğini, yiğitliğini ve yılların ihmal edilmişliğine rağmen, zorluklar karşısındaki mücadele azmini seviyoruz. Sizlerin hizmetkarı olmaktan büyük şeref duyuyoruz. 

Kendi savaş uçağımızı üretme konusunda kritik bir eşiği daha aştık. Türkiye savunma sanayinde yeni bir lige çıkacaktır. Şimdiden milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Karaman bir medeniyetler beşiği olmasının yanı sıra dayanışmanın da yeridir. Rabbim hepinizden razı olsun. En zor zamanlarımızda sizler arkamızda durdunuz. 

Şu CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal, kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. O birilerini parlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Biz bunları yutmayız. 

BU MİLLET 2023'DE DİNİMİZE SALDIRANLARDAN HESAP SORACAK

Bu ülkede bizim dinimize, bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz. Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Benim tanıdığım bu millet 2023'de dinimize diyanetimize saldıranları hesabını soracaktır. 

Siz sağlam durdukça biz de sizden aldığımız cesaretle sağlam durduk. Açıkça darbe çağrısı yapan çapulculara meydan okuduk. Bir an olsun sizin başınızı önünüze eğdirmedik.

PARTİMİZİ KAPATMAYA ÇALIŞTILAR

Gazete manşetlerinden bize ömür biçtiler. Uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriyelileştirmek istediler. 15 Temmuz gecesi canımıza kast etmek istediler. Allah'ın yardımı ve sizlerin desteğiyle hepsinin üzerinden geldik. Bedel ödedik, çile çektik, zorluklarla karşılaştık ama bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Felaketten rant devşirmeye çalışanlara rağmen Türkiye'yi en büyük yatırımlarla buluşturduk.

TÜRKİYE'Yİ DÜNYANIN 10 ÜLKESİ ARASINA SOKACAĞIZ

Bize durmak haramdır. Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokacağız. Karaman'a gelirken yine elimiz boş gelmedik. Belediyelerimizin yaptığı 2 milyar 310 milyon lira olan proje ve eserleri devreye aldık. Konya-Karaman hızlı tren hattının toplam yatırım bedeli 1, 4 milyar dolara ulaşan bu proje ile Karaman artık ulaşımda bir aşamaya geçmiştir. Vakit ve enerji açısından ciddi tasarruf sağlayacak bu yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. 

KONYA- KARAMAN YHT HATTI BİR HAFTA ÜCRETSİZ OLACAK

Bir hafta inşallah, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı ücretsiz olacak. Hayırlı olsun. İnşallah, bu da bu hattın sadakası olur. 

Muhalefet ittifakları makam koltuklarını biraz daha koruma derdindeler. Dünyanın neresinde kendi ülkesinin aleyhinde yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazan bir muhalefet bulunur, ülkesinde ekonomik kriz çıksın da oradan nemalanalım diye düşünür, ülkesinde devasa yatırımlara karşı çıkar? Biz Çanakkale Boğazı'nda dev bir 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün bitim noktasına geldik. Bu eser, dünyada özellikle kule yükseklikler itibarıyla bir numara. Ana muhalefet ne yapıyor? Belediyelere musluk takıyor. 

2023 ufukta belirdikçe siyasi mühendislikler artıyor.

ÇOCUKLARIN DİNİNİ ERKEN YAŞTA ÖĞRENMESİ BİR SİYASİ PARTİYİ NEDEN RAHATSIZ EDER?

Çocukların dinini erken yaşta öğrenmesi bir siyasi partisini neden rahatsız eder? CHP; Mustafa Kemal'in arkasından halka rağmen muhalefet yapan bir siyasi oluşuma dönüşmüştür. 

Atatürk'ün partisiyiz diye çıktıkları yolda, Kandil'in güdümünde hareket eden bir parti oldular.

Ana muhalefet başkanı her hafta bir kamu kurumunu basıyor. 

Bu ülkeyi kendisine bile hayrı dokunmayan bu kifayetsizlerin insafına terk edemeyiz.

ENFLASYONU EN KISA SÜREDE MAKUL DÜZEYE GETİRECEĞİZ

Memur ve emekli maaşlarımızda çok ciddi iyileştirmelere gittik. Dövizin üzerindeki köpüğü aldığımız gibi enflasyonu da en kısa sürede makul seviyelere getireceğiz. 

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Karaman karaman haberleri Ak Parti AK Parti haberleri