Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Mersin Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ABD ziyaretine ilişkin "Pazartesi günü New York'ta Birleşmiş Milletlerin tam karşısındaki 36 katlı Türkevini açacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

Gençlerimizle bir araya gelerek onların coşkusuna dinamizmine ortak olduk. Milletimizle kucaklaşmak için tüm şartları zoladık. Sıkıntılarla karşılaşsak da bir yok bulduk. Muhalefet genel başkanları evlerinin odaları arasında dolaşırken, biz Türkiye'yi geziyoruz. Muhalefet sen ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece gündüz demeden konuşuyoruz.

Onların gündeminde iftira ve yalan terörü var. Onların gündeminde Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmek var.

Biz Türkiye'yi büyütmeye, insanlarımızın refahını, huzurunu artırmaya çalışıyoruz

MUHALEFETE Z KUŞAĞI TEPKİSİ

Birileri diyor ki "Z kuşağı Y kuşağı muhalefetin yanında" Hayır. Buradalar. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezghebine inancına göre ayırmak yoktur.Şehirleri oy rengine göre tasnif etmek de yoktur.

"PAZAR GÜNÜ ABD'DEYİZ"

Nasip olursa pazar günü Amerika'dayız. Pazartesi günü New York'ta Birleşmiş Milletler'in tam karşısında 36 katlı Türk Evi'nin açılışını da yapacağız. Tam BM'nin karşısında. Hamdolsun bu da tabi bize nasip oldu. Nitekim son günlerde yaşananlar muhalefetin Türkiye gibi Türkiye'nin bekası gibi derdi olmadığını göstermiştir. Bunların bırakın ülkeyi yönetmeyi ellerinin altındaki belediyeleri bile yönetemediklerine şahit olduk. Seçim zamanı verdikleri ne kadar boş vaatleri varsa hepsinin altında ezildiler. Artık illerde sular akmıyor. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir becerisizlikle karşı karşıyayız. 

MERSİN'DEKİ YATIRIMLAR

Hep söylediğim gibi, bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. AK Parti olarak ecdadımız gibi hizmet eden izzet bulur diyoruz. Biz merhum Neşet Ertaş gibi, aşkınan çalışan yorulmaz diyoruz. Biz gök kubbede baki kalan hoş bir sedadır diyoruz. Ülkemize kazandırdığımız eserler olduğunu gayet iyi biliyoruz. İnsanımızın içten söylediği Allah razı olsun ifadesi dünyadaki tüm makamlara değişilmez.  

Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine, inancına, diline göre ayırmak da yoktur. Şehirleri oy rengine göre tasnif etmek yoktur. Bize oy versin vermesin 84 milyonun her bir ferdi bizim gözümüzde aynıdır aynı derecede hizmete ve hürmete layıktır. 

Muhalefetin içinde bulunduğu siyasi tükenmişlik bize referans olmaz.  Bizim ölçümüz başkaları değil, ilkelerimiz kadim değerlerimizdir. Biz yatırım yaparken kökene değil şehirlerin durumuna bakarız. Biz proje geliştirirken ülkemize ve şehirlerimize yapacağı katkıya bakarız. 19 yılı iktidarda olmak üzere tam 20 yıldır tüm Türkiye'ye hizmet ediyoruz. Ülkemizin ayağına taş değmesin, milletimiz dara düşmesin diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Başkaları ne hesap yaparka yapsın. Bizim Türkiye'den başka vatanımız milletimizden başka sevdamız yoktur. Biz sizleri seviyoruz, bizim aşkımız milletimize. Bizim ülkemize eser kazandırmaktan başka hiçbir sevdamız yok. İşte bu anlayışla sadece Mersin'e 38 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. İşte bugün de Mersin'de 3 milyar 260 bin lirayı bulan yatırımların açılışını yapıyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te sandıkta halkımızın nezdinde yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz

Kaynak: Haber Global TV

son dakika