Kılıçdaroğlu'ndan grup toplantısında gündeme ilişkin flaş açıklama

Gündem haberleri Kemal Kılıçdaroğlu CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başlar: 

Hiç kimse şunu unutmasın. Bu topraklarda umutsuzluğun yeşermesine asla izin vermeyeceğiz. Bu toprakların ruhunda umut, gelecek, beraberlik, kucaklaşma vardır. Bunu yapacağız.

Bu ülkenin geleceğini inşa edeceğiz. Bu ülkede demokrasiyi inşa edeceğiz. Bunları yapmaya kararlıyız. Hiç kimsenin inancını, yaşam tarzını siyasete malzeme etmeyeceğiz. İnsana insanca bakacağız, Allah'ın yarattığı en değerli varlık olarak bakacağız. İnsana hizmet etmekten onur duyacağız.

"KAYSERİ'DEN O MARŞI OKUYAN GENÇLERİN ALNINDAN ÖPÜYORUM"

Kayseri’de güzel bir görsel şölen vardı. Erciyes Üniversitesi’nin bahar şenliği vardı. Binlerce öğrencinin söylediği İzmir Marşı vardı. İzlerken gözüm yaşardı. O evlatlarımızın bu ülkeye umudu nasıl büyüttüklerini gösterdi bize. Beraber yaşamanın, tarihimize sahip çıkmanın önemini bize anlattılar. O şenliğe katılıp İzmir Marşı’nı okuyan bütün Kayserili gençlerin tek tek alınlarından öpüyorum siz iyi ki varsınız. Emin olun onlar Türkiye Cumhuriyetini büyütecek, itibar kazandıracak, hepimize yaşlımıza gencimize umut olanlardır.

BAKAN NEBATİ'YE ELEŞTİRİ

Enflasyonla mücadele konusunda Hazine ve Maliye Bakanı ilginç bir şey söyledi. ‘Enflasyonla mücadeleyi tek boyutlu olarak, sadece devletin çözebileceği bir sorun olarak görmüyoruz’ diyor. Kim çözecek peki enflasyonla mücadeleyi? Devletin ne olduğunu, nasıl oluştuğunu bilmiyorlar. Enflasyonla mücadelede, fiyat istikrarını sağlamada hangi kurumun yetkili olduğunu da bilmiyorlar. TBMM’nin bu yetkiyi hangi kuruma verdiğini de bilmiyorlar. Bu kadar bilgisiz insanların yönettiği bir ülke maalesef bu durumda.

''SADAT VE BENZERLERİNDEN ASLA KORKMAYIN''

SADAT'ı sordular acaba seçim güvenliği olur mu? Son CHP'li ayakta olduğu sürece SADAT ve benzerlerinden asla çekinmeyin korkmayın çünkü biz Kuva-yi Milliyeci'yiz.

''UYUŞTURUCU BARONLARININ SALTANATINA SON VERECEĞİZ''

Mücadele ettiğimiz alanlardan birisi uyuşturucu baronları. Bunlar en büyük desteği saraydan alıyorlar. Bu uyuşturucu baronlarına sözümdür iktidarımızda bütün uyuşturucu baronlarının saltanatına son vereceğiz.

 

Kaynak: Haber Global TV

CHP Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim yerel seçim Cumhurbaşkanlığı adaylığı