Kılıçdaroğlu kendi partisine seslendi: Ya bana katılın ya da şimdi yolumdan çekilin

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gündem haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu açıklamasında "Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım" diyerek partisine seslendi. Kılıçdaroğlu "Ya bana katılın ya da şimdi yolumdan çekilin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları: 

GEZİ PARKI DAVASI

Dün Gezi kararı çıktı. Kurgulanmış adaletlerden karar çıkmaz. Talimatla aldıkları kararlara imza atıyorlar. Baskıya isyandır Gezi aslında. Doğayı koruyalım diyor aslında gençler. Osman Kavala beraat ettiği bir davadan müebbete mahkum oldu. Dünyada böyle bir örnek yok. Biz de yargı bağımsız değil.

"KARANLIĞA MAHKUM EDİLEN BİR ÜLKE İSTEMİYORUM"

Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım. Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Öfkeliyim. 

"YA BANA KATILIN YA DA ŞİMDİ YOLUMDAN ÇEKİLİN"

Bu engerekli çıyanlarla çatışma ne kadar sert olursa zaferde o kadar görkemli olacaktır. Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Bu milleti çetelere boyun eğdirmeyeceğiz. Ya bana katılın ya da şu an yolumdan çekilin.

"HAYDİ EYVALLAH"

5'li çetelerle, milletin elektriğini kesenlerle, çocukları etten sütten mahrum bırakanlarla mücadele edeceğiz, kavga edeceğiz. Uyuşturucu baronlarıyla iş tutanlarla mücadele edeceğiz. Ülkenin gururunu  konsolosluğa gömenlerle kavga edeceğiz. Yani vatanı satanlarla mücadele edeceğiz.

Biz birbirimize emanetiz. Haydi eyvallah arkadaşlar.

 

Kaynak: Haber Global TV

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM grup toplantısı Salı