Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde yangın

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Beşiktaş Levent'teki evinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürüldü. Cem Yılmaz, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Herhangi bir büyük hasar vs yok. Soranlara teşekkür ederim. Gayet iyiyim. Geçmiş olsun dilekleriniz ve esprileriniz için teşekkür ederim" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinin bodrum katında bulunan jeneratör odasında, elektrik panosunun tutuşması nedeniyle yangın çıktı. Yangın çıktığı sırada evde bulunduğunu belirten Cem Yılmaz, "Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. Sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz'ın Beşiktaş Levent'teki 3 katlı villasının bodrum katında, jeneratör odasındaki elektrik panosunun tutuşması sonucu saat 14.45 sıralarında yangın çıktı. O sırada evde bulunan ünlü komedyen ve yardımcısı, yükselen dumanları fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

"ÇOK BÜYÜTÜYORSUNUZ HADİSEYİ"

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bilgi alan Cem Yılmaz, basın mensuplarına "Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. Yangın neyden çıkmış ben de bilmiyorum. Ustalar çalışıyor zaten aşağıda. Çok büyütüyorsunuz hadiseyi. Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. İtfaiye geldi sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Bir basın mensubunun "Herhangi maddi zarar var mı?" şeklindeki sorusu için Cem Yılmaz, "Yani bu kısmını..." diyerek ayrıldı.

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI: GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ VE ESPRİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Cem Yılmaz, yangınla ilgili olarak Twitter hesabından da açıklama yaptı. Yılmaz, "Evimde, bahçedeki jeneratörde elektrik kontağından yangın çıktı. Sağ olsun itfaiye çabucak geldi söndürdü. Herhangi bir büyük hasar vs yok. Soranlara teşekkür ederim. Gayet iyiyim. Geçmiş olsun dilekleriniz ve esprileriniz için teşekkür ederim. İTFAİYE 110" ifadelerini kullandı. 

Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde yangın - Resim : 1

Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde yangın - Resim : 2

Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde yangın - Resim : 3

Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde yangın - Resim : 4

Kaynak: DHA

son dakika son dakika haber