4,8'le sarsılan Bolu'da bir artçı deprem daha! İstanbul'da da hissedildi!

Bolu İstanbul son dakika Son depremler AFAD

Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından akşam saatlerinde 3,9 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi.

Son Dakika Haberleri... Bolu'da 13.55'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından birçok artçı sarsıntı kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğü akşam saat 19.36'da 3,9 olarak gerçekleşti. 

AFAD verilerine göre Bolu merkezde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.55'te meydana gelen depremin derinliği 8.13 kilometre olarak ölçüldü.

4,8'le sarsılan Bolu'da bir artçı deprem daha! İstanbul'da da hissedildi! - Resim : 1

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

BOLU VALİLİĞİNİN AÇIKLAMASI

Bolu Valiliğinin sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda, "İlimizde saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası tüm ekiplerimiz sahada tarama çalışmalarına ivedilikle başlamış olup şu ana kadar resmi makamlara iletilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depreme ilişkin "3.55'te Bolu merkezli AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Deprem nedeniyle #İstanbul'da herhangi bir olumsuz durum ihbarı alınmamıştır. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi.

ANKARA VALİLİĞİ: OLUMSUZ BİR BİLGİ GELMEDİ

 Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada "Bolu’da meydana gelen ve Ankara ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle Valiliğimize olumsuz herhangi bir olay ya da bilgi intikal etmemiştir." denildi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD Başkanı Yunus Sezer Bolu'daki depreme ilişkin yaptığı açıklamada " Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki #deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

BİR ARTÇI DEPREM DAHA

AFAD verilerine göre saat 4,8'lik depremin ardından saat 14.04'te 3.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

"BU BİR ARTÇI DEPREM"

Deprem Bilimci Prof. Dr. Bülent Oruç Haber Global ekranlarında Bolu'daki 4,8'lik depremi değerlendirdi. Oruç bu depremin artçı deprem olduğunu belirterek depreme hazır olmayı öğrenmemiz gerektiğini vurguladı.

Düzce'de 23 Kasım 2022'de 5,9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem İstanbul'da da hissedilmişti.

AFAD: 19.36'DA 3.9'LUK ARTÇI DEPREM

Bolu'da, saat 13.55'te meydana gelen 4.8'lik depremin ardından AFAD verilerine göre saat 19.36'da 3.9 büyüklüğünde bir artçı deprem daha kaydedildi. Yerin 7.1 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem kent genelinde hissedildi. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Bolu son depremler deprem İstanbul AFAD