Beşiktaşlılar şokta! O isim AVM'de öldürüldü

Beşiktaş İstanbul
Beşiktaşlılar şokta! O isim AVM'de öldürüldü

İstanbul Bayrampaşa’daki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırıya uğrayan Seyit Subaşı hayatını kaybetti. Saldırıyı anlatan görgü tanığı "Aynı masada oturuyorlardı. Şüpheli kalktı gitti sonra geri gelip ateş etti" dedi. Saldırgan daha sonra gözaltına alındı

Beşiktaş tribünlerinin amigosu Seyit Subaşı (43) dün akşam Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafede silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Subaşı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AVM'DE KURŞUN YAĞMURU

Subaşı, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Katil zanlısı Mustafa Y. (33) ise olay yerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı. Asayiş Şube Cinayet Bürosu'na götürülen Mustafa Y. ilk ifadesinde, Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş- Karagümrük maçında amigo olan Seyit Subaşı ile tartıştıklarını söyledi. Maç sonrası Maçka Parkı'nda Subaşı'nın silahla kendisine bir el ateş ettiğini fakat isabet ettiremediğini öne süren Mustafa Y. dün de AVM önünde karşılaştıklarını anlattı. Mustafa Y. bunun üzerine Subaşı'ya ateş ettiğini belirtti. 

Beşiktaşlılar şokta! O isim AVM'de öldürüldü - Resim : 1

DETAYLAR ORTA ÇIKTI: KATİLİ İLE AYNI MASADA

Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı'nın, olaydan önce şüpheli Mustafa Y. (33) ile aynı masada oturduğu ortaya çıktı. Olayın ardından yaralanan Subaşı'ya müdahale eden İskender Aydın, yaşananları anlattı.

Aydın, şüphelinin bir süre Subaşı'yla oturduğunu, sonra kalkıp gittiğini ancak saldırıyı gerçekleştirmek için geri döndüğünü söyledi.

İskender Aydın, "Önce 2 el ateş etti, sonra 3 el daha sıktı, içeriye doğru kaçtı. Otoparktan çıkışta sivil polis adamı aldı. Yaralı da buraya yığıldı. Koştuk, müdahale ettik. Kayışla sıktık bacağını. Biz belden aşağı vuruldu diye gördük. Ambulans geldi, müdahaleyi burada yaptı. Sonradan öğrendik ki hastanede vefat etmiş.  Aynı masada oturuyorlardı. Kişi kalktı gitti, tekrar geri geldi saldırıyı gerçekleştirdi. Bizim gördüğümüz 4 kurşun isabet etmişti ama sonrasında 7 kurşun diye duyduk" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul bayrampaşa Beşiktaş cinayet Seyit Subaşı