Son Dakika Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı! İşte 14-20 Ağustos tarihi arasında il il vaka sayısı

Rize koronavirüs Fahrettin Koca
Son Dakika Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı! İşte 14-20 Ağustos tarihi arasında il il vaka sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından haftalık vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il ise Rize.

Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada "14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize." ifadelerini kullandı. 

İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 147,73, Ankara'da 176,38, İzmir'de 46,24 oldu.

 

 

"BU 10 ŞEHİRDEN BİRİNDEYSENİZ DİKKAT"

Koca açıklamlarına şöyle devam etti: 

Bu 10 şehirden birindeyseniz! Bayburt, Gümüşhane, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Bolu, Hakkâri, Nevşehir, Sinop, Kars: 14-20 Ağustos arasında vaka sayıları bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz! Bu şehirlerden birindeyseniz, öncesine göre daha az güvendesiniz. Çözüm belli.

 

Son Dakika Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı! İşte 14-20 Ağustos tarihi arasında il il vaka sayısı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber