İYİ Parti lideri Akşener'den “Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz” diyen belediye başkanlarına yanıt: Ben başbakan adayıyım

İYİ Parti Meral Akşener

Partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" sözlerine, "Ben Başbakan adayıyım, geri dönüşü olmaz" yanıtını verdi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  dün partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Parti genel merkezindeki toplantı, basına kapalı gerçekleşti. Seçim süreci ve parti politikalarının sahadaki yansımalarının ele alındığı toplantıda belediye başkanları izlenimlerini anlattı.

"BEN BAŞBAKAN ADAYIYIM"

HaberTürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, toplantıda Belediye başkanları Akşener'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Akşener de, "Ben Başbakan adayıyım. Bunu söyledik bunun geri dönüşü olmaz" cevabını verdi.

BİRİNCİ PARTİ OLMA İDDİASINI YİNELEDİ

Akşener seçimlerde birinci parti olma iddiasını da yineledi. Bu sözün boşuna söylemediğini, hedefin belli bir strateji ve plan çerçevesinde dile getirildiğini ve hedefe de ulaşılacağını kaydetti.

Geliştirilen stratejilerin başarılı olduğu ancak halka anlatılması noktasında daha anlaşılır ve daha sade bir iletişim dili kullanılmasının faydalı olacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

iyi parti Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı