9 Aralık hava durumu... Meteoroloji'den yağış uyarısı!

9 Aralık hava durumu... Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların genellikle yağmur, bu akşam saatlerinde Ankara ve Çankırı çevreleri ile Doğu Anadolu'nun güneyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Uşak, Ankara, Çankırı ve Samsun çevreleri ile Antalya'nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, bu akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara ve Çankırı çevreleri ile, yarın (Pazartesi) Doğu Anadolu'nun güneyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Hatay ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Marmara Bölgesi'nin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL 6°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 6°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 11°C, 18°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğu kıyıları sabah saatlerinde sağanak yağışlı

ANKARA 0°C, 5°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BOLU 2°C, 8°C

Parçalı çok bulutlu bu akşam saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimleri kar yağışlı, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli ve puslu

TRABZON 6°C, 13°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM -7°C, 0°C

Parçalı bulutlu, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli ve puslu

DİYARBAKIR 0°C, 8°C

Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmurlu

son dakika Son dakika haberler hava durumu meteoroloji yağış sis