24 Aralık hava durumu... Meteoroloji yurtta sağanak yağış uyarısı verdi!

24 Aralık hava durumu... Meteoroloji yurtta sağanak yağış uyarısı verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz çevrelerinin sağanak yağışlı, Akdeniz kıyılarının gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz (Giresun dışında), Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzincan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli, Mersin ve Adana çevreleri ile Osmaniye'nin batısında yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak, Kahramanmaraş ile Adana'nın kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL 11°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 13°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 16°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

BOLU 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

TRABZON 20°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM 5°C

Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP 10°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

son dakika Son dakika haberler 24 Aralık hava durumu meteoroloji sağanak yağış