2 Aralık hava durumu... Meteoroloji'den uyarı!

2 Aralık hava durumu... Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Samsun, Elazığ, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Samsun, Elazığ, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize çevreleri, Artvin'in kıyı kesimleri ile Diyarbakır, Bingöl ve Batman çevrelerinde kuvvetli yağmur, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur, yükseklerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının Marmara'da biraz artacağı, iç ve doğu kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

ERZİNCAN REFAHİYE'DE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ 

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, etkisini sürdürüyor. İlçede taşımalı eğitim uygulanan yerlerde okular tatil edildi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Refahiye ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

İSTANBUL 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 15°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 13°C 

Parçalı ve az bulutlu

ADANA 20°C

Parçalı ve çok bulutlu

ANTALYA 19°C 

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA 7°C

Az bulutlu akşam saatlerinden sonra parçalı ve çok bulutlu

ESKİŞEHİR 7°C 

Parçalı ve çok bulutlu

BOLU 8°C

Parçalı ve çok bulutlu

DÜZCE 11°C 

Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

TRABZON 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM 0°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

KARS 0°C 

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

DİYARBAKIR 12°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

ŞANLIURFA 14°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

son dakika Son dakika haberler meteoroloji hava durumu 2 Aralık haberler