Sokakta hırsızlara baskın: Hayalet ekran hırsızları böyle yakalandı

Haber Merkezi
İstanbul Gündem haberleri

İstanbul'da 4 lüks otomobilin hayalet ekranını çalan hırsızlara baskın yapıldı. Çok sayıda suç kaydı olan 3 hırsızın sivil polisler tarafından yakalanma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Çok sayıda suç kaydı bulunan hırsızlar, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'de otomobillerin hayalet ekranlarını çaldı. Hırsızlık anlarına ait görüntüde şüphelilerin otoparka gelip, gözlerine kestirdikleri otomobilin camını saniyeler içinde tuzla buz etti, sonra binlerce lira değerindeki hayalet ekranı söküp, geldikleri otomobille kaçtı.

4 otomobilde bu şekilde hırsızlık yapıldı. Şikayetler üzerine polis, şüphelilerin bindiği aracın plakasını ve kimliklerini tespit etti. Teknik ve fiziki takip başladı. Hırsızlar, bindikleri otomobilin yanında bekledikleri sırada baskın yapıldı. Hızla yanlarına yanaşan sivil polis otosunu fark eden hırsızlar, kaçmaya yeltendi ama ekiplerin kucağına düştü.

Üçü de gözaltına alındı. Birinin 17 yaşında olduğu ve 68 suça karıştığı, diğer ikisinin ise 85 ve 46 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.