Skuterlı Dilara Gül’ün hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden skuterli Dilara Gül, Maltepe'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Dilara Gül’ün skuter ile giderken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Halaskargazi Caddesi’nde, saat 00.10 sıralarında, skuter ile giderken, otomobilin çarptığı 23 yaşındaki Dilara Gül’ün ölümüyle sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, skuter ile sağ şeritten ilerleyen Dilara Gül’ün yolu keserek sola döndüğü, bu sırada Hakan Akçelik idaresindeki otomobilin hızla gelerek Gül’e çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle skuter üzerindeki Dilara Gül, metrelerce uzağa düşüyor. Çevredeki vatandaşların da Gül’ün yardımına koştuğu görülüyor.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Maltepe Mimar Sinan Camii'nde Dilara Gül için ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı için camide toplananlar gözyaşı döktü Dilara Gül'ün babası Arif Gül kızının naaşının başından ayrılmadı. Dilara Gül'ün amcaları ve kardeşi tabutu başında, taziyeleri kabul etti. Dans okulundan arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazının ardından Dilara Gül'ün naaşı Pendik'teki Yeni Şeyhli Mezarlığı'na toprağa verilmek üzere götürüldü.

"DANSIYLA BURS ALMIŞTI 1 AY SONRA ABD'YE GİDECEKTİ"

Gül ailesinin yakını olduğunu söyleyen Merve Karakaya "Dilara'nın bir sürü hayalleri vardı. Kendisi dansta çok başarılıydı. 1 ay sonra ABD'ye gidecekti. Dansıyla özel burs kazanmıştı. Çok zamansız oldu. Gerçekten sürücülerin dikkat etmesi gerekiyor. Çok erken yaşta canlar kayboluyor. Belki de bir anlık dikkatsizlik yüzünden gencecik, bir dünya hayali olan, o hayalleri için savaşan bir genç kızımız aramızda değil" dedi.

 

Kaynak: DHA

skuter Dilara GÜl kaza