Skandal görüntüleri gündem olmuştu, tutuklandı!

Kurban bayramı Mersin Hayvana Yönelik Şiddet

Dün sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerde, bir çiftçinin, kurbanlık ineğe içki içirdiği iddia edilen dakikalar büyük yankı bulmuştu. Bugün yaşanan gelişme ise herkesi şoke etti. Meğerse başka suçtan aranıyormuş! İşte detaylar...

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan olayda, ineğe içki içirdiği iddia edilen çiftçi duruma ilişkin; plastik şişe yerine cam şişede sıvı ilaç veriyordum açıklamasını yapmıştı. O anları da görüntülü bir şekilde gösterdiği videoyu yayınladı.

BAŞKA SUÇLARDAN ARANIYORMUŞ!

Mersin'in Tarsus ilçesinde kurbanlık çiftliğinde bir ineğe içki içirdiği iddia edilen ancak ilaç verdiğini iddia eden şahıs Tarsus'ta çiftlikte yakalandı.

Şahsın, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası hükümlüsü olduğu için gözaltına alındığı bildirildi.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri çiftliğe giderek, şahsa 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde 4 bin 554 lira para cezası uyguladı. Ayrıca şüphelinin uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası hükümlüsü olduğu için arandığını tespit eden ekipler, gözaltına aldı.

Skandal görüntüleri gündem olmuştu, tutuklandı! - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

kurban bayramı kurban pazarı skandal içki ineğe içki içirdi hayvana şiddet uyuşturucu Mersin Tarsus