Skandal görüntüler: Beyoğlu'nda genç kadına tecavüz girişimi anbean kameraya yansıdı

İHA
Kadına yönelik şiddet cinsel istismar Beyoğlu

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde skandal görüntüler! Genç kadını köşeye sıkıştırarak taciz ettiler. O anlar saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınıp serbest bırakılan şüpheliler yeniden gözaltına alındı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşanan taciz skandalının görüntüleri ortaya çıktı. Yoldan geçen genç kadının önünü kesen 2 şahıstan biri, genç kadını yere yatırarak taciz etti. Genç kadını çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulurken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TACİZ ANLARI KAMERADA

Beyoğlu ilçesi Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak'ta, evine gitmekte olan İrem A.’nın (25) peşine takılan Semir T.  (31) ve Ömer K. (25), bir süre sonra önünü kestikleri genç kadını taciz etmeye başladı. Genç kadını duvara sıkıştıran şahıslardan biri, daha sonra genç kadını yere yatırarak taciz etmeye devam etti. Şahsın yanında duran arkadaşı ise olanları seyretti.

Skandal görüntüler: Beyoğlu'nda genç kadına tecavüz girişimi anbean kameraya yansıdı - Resim : 1

Genç kadının yerde tacize uğradığını gören vatandaşlar olaya müdahale etti. Şahıslar vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırılırken, tacize uğrayan genç kadının yine çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Olay sonrası polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Beyoğlu Güven Timi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu şüpheliler Semir T. ve Ömer K., yakalanarak gözaltına alındı. 

İKİNCİ KEZ GÖZALINA ALINDILAR

İ. A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı.

Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmak, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

İki şüpheli yeniden gözaltına alındı.