Siyaset gündeminin konuştuğu Talat Atilla kimdir?

Siyaset gündeminin konuştuğu Talat Atilla kimdir?

Günlerdir tartışılan Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Kaynağım gazeteci Talat Atilla" açıklamasının ardından Atilla'nın kimliği merak konusu oldu. Peki Talat Atilla kimdir, nerede çalışıyor?

Günlerdir tartışılan "Beştepe'ye giden CHP'li kim" tartışmalarına ilişkin dün yaptığı açıklama ile bu ismin Muharrem İnce olduğunu belirten Rahmi Turan'ın ifadeleri gündeme bomba gibi oturmuştu. Siyasetin ateşi bir anda alevlenirken Turan, kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.  Siyaset gündeminde bunlar tartışılırken Talat Atilla'nın kimliği ise bir hayli merak konusu oldu. Peki Talat Atilla kimdir, nerede çalışıyor? İşte detaylar.

TALAT ATİLLA KİMDİR?

1968 yılında başkent Ankara'da dünyaya gelen Atilla, 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. Döneminin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesi'nde yazmaya başladı. Yine o dönemlerde İlk Haber Gazetesi'nde muhabir olarak görev aldı.Sonrasında Ulus Gazetesi'nde istihbarat şefliği görevini üstlendi. Günaydın Gazetesi ve Son Havadis Gazetesi çalıştığı gazeteler arasında.

Siyaset gündeminin konuştuğu Talat Atilla kimdir? - Resim : 1

2018 YILINDA" KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'A TAZMİNAT ÖDEMEK İÇİN EVİNİ SATTI" HABERİYLE ÖDÜL ALMIŞTI

28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreni'nde 'Yılın Siyaset Yazarı' ödülüne layık görülmüştü. RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü almıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında 'Özel Haber' ödülünü aldı.

Öte yandan Atilla, 2002 yılında www.tuktime.com adlı haber sitesini kurdu. Bunun yanı sıra www.internetoku.com adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibidir.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Beştepe'ye Muharrem İnce gitti" iddiasına ilişkin "CHP'ye yönelik ciddi kumpaslar var" dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

"Nasıl olur da CHP'li belediyeler başarı kazandı? Nasıl olur da İstanbul'u, Mersin'i, Ankara'yı kaybettiler? Bunları düşünüyorlar. Nasıl kumpas kurabiliriz, CHP'yi nasıl geriletebiliriz ve bir daha ki seçimlerde nasıl yenebiliriz? Bunları hesaplıyorlar. Ciddi kumpaslar var. Vekillere, belediye başkanlarına, il başkanlarına, vatandaşlara söyledim. Önümüzde süreçler var, mahallelere sandıkları koyduk. Demokrasinin işlemesi için gereğini yapacağız. Ama bu sürecin olumsuz olması için her şeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Çok dikkatli olun. Kim kime sandalye, yumruk atarsa yakasından tutup dışarı atın. O kişi asla CHP'li değil."

Kılıçdaroğlu'ndan "Beştepe'ye Muharrem İnce gitti" iddiasına flaş açıklama

FAHRETTİN ALTUN'DAN PLAKA AÇIKLAMASI

Söz konusu şahsın, bahsi geçen tarihte "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne 06 SFG 4543 plakalı araçla giriş, 06 GHJ 1290 plakalı araçla çıkış yapıldığı" iddiasını anımsatan Altun, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ziyaretçi Kabul Programı'nda bu plakalara sahip herhangi bir araç kaydının söz konusu olmadığını belirtti.

Fahrettin Altun: Belirtilen plakalı araç kaydı söz konusu değil

Beştepe CHP Muharrem İnce