Sivas'ta şüpheli ölüm: Erkek hemşire mesai arkadaşının evinde ölü bulundu

Konya Sivas Gündem haberleri
Sivas'ta şüpheli ölüm: Erkek hemşire mesai arkadaşının evinde ölü bulundu

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Anestezi Yoğun Bakımda görev yapan 32 yaşındaki erkek hemşire mesai arkadaşının evinde ölü olarak bulundu.

Sivas'ta bir erkek hemşire, arkadaşının evinde ölü bulundu. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Anestezi Yoğun Bakımda görev yapan H.T.T. (32) aynı birimde çalışan hemşire arkadaşı E.C'nin Eğri Köprü Mahallesi’ndeki evine gitti.

Hasta olduğu öğrenilen H.T.T'ye evde serum takıldı.

Uyandığında arkadaşının hareketsiz olduğunu gören E.C. durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri H.T.T'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

H.T.T'nin cenazesi otopsi işlemleri için Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

KONYA'DA SIR ÖLÜM: PARK HALİNDEKİ ARACIN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU


Konya’nın Beyşehir ilçesinde hal içindeki pazar yeri girişinde park halinde olan kamyonetin sürücüsü direksiyon başında ölü olarak bulundu.

Konya'da bir kişi park halindeki kamyonetin içinde direksiyon başında ölü olarak bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki halin içinde bulunan pazar yerinin girişinde bir kişi, park halindeki aracın içinde direksiyon başında ölü bulundu. 

ZABITA GÖREVLİLERİ TARAFINDAN HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Dalyan Mahallesi'nde hal içindeki pazar yeri girişinde park halindeki kamyonetin sürücüsünün direksiyon başında hareketsiz olduğunu gören zabıta görevlileri, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Gelen sağlık ekipleri, sürücü M.U'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Hüyük ilçesinde kömür ve hurda işiyle uğraştığı öğrenilen M.U'nun cesedi Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Kaynak: AA