Silahlı saldırıya uğrayan 16 yaşındaki çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Adana Gündem haberleri
Silahlı saldırıya uğrayan 16 yaşındaki çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Adana'da cumartesi günü motosiklet ile seyir halinde silahlı saldırıya uğrayan 16 yaşındaki Mehmet Emin Çelik, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana'da cumartesi günü silahlı saldırıya uğrayan 16 yaşındaki Mehmet Emin Çelik, 3 gün süren müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, pazar günü saat 15.00 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. Motosikletiyle ilerleyen Mehmet Emin Çelik (16) silahlı saldırıya uğradı. Tabanca ile başından vurulan Çelik, bir otomobile çarpıp yere düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çelik'in durumunun kritik olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ise yerde çok sayıda kovan buldu.

Hastanede tedavisi süren Mehmet Emin Çelik, bugün öğle saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çelik’in cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, cinayetle ilgili birden fazla şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

 

Kaynak: İHA

silah çocuk Adana