Siirt merkezli 4 ilde 'zehir taciri' operasyonu! 11 zanlı gözaltına alındı

Siirt

Siirt merkezli 4 şehirde düzenlenen zehir tacirlerine yönelik operasyonda yakalanan 11 zanlıdan, 7'si tutuklandı. 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Siirt merkezli 4 ilde düzenlenen zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan 7'si tutuklanırken 4'ü de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 28 Haziran'da narkotik suçlarının önlenmesine yönelik olarak Siirt merkezli 4 ili kapsayan uyuşturucu operasyonu yapıldığı ifade edildi. 12 şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı, 1'inin ise yurt dışında olduğunun tespit edildiği, adreslerde yapılan aramalarda, 39 gram metafetaminin yanı sıra çeşitli miktarlarda esrar ve eroin ile uyuşturucu içiminde kullanılan 2 alet ve 1 kan tüpünün ele geçirildiği belirtildi. Açıklamanın devamında, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’sinin çıkardıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri, 4 şüphelinin ise adli kontrolle serbest bırakıldığı kaydedildi. 

 

Kaynak: DHA

Siirt Zehir taciri operasyon