Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana

Yozgat Elazığ Milli Savunma Bakanlığı
Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana

Pençe-Kilit bölgesindeki teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit asker Kemal Aslan'ın babası sosyal medya hesabından "Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana" sözleriyle paylaşım yaptı.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın ailesine şehadet haberi verildi.

Elazığ nüfusuna kayıtlı şehit Aslan'ın, Güneykent Mahallesi'nde yaşayan annesi Yeter ve babası Mehmet Aslan'a acı haberi yetkililer verdi.

Şehit askerin babası Mehmet Aslan sosyal medya hesabından "Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana" sözleriyle paylaşım yaptı. 

Şehidin evinin bulunduğu apartmana Türk bayrağı asıldı. Şehit Aslan'ın cenazesinin, memleketi Elazığ'da toprağa verileceği öğrenildi.

Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana - Resim : 1

ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMI: CESARET DAĞINDA KORKU RÜZGARI ESMEZ

Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın Manisa’daki ailesine şehadet haberi verildi.

Ağrı nüfusuna kayıtlı olan şehit Enes Budak’ın Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden babası İkram Budak’a acı haberi, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve beraberindeki protokol tarafından verildi.

Haberi alan aile üyeleri büyük üzüntü yaşarken, sağlık görevlileri de ziyarette hazır bulundu.

 Şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini duyan aile yakınları da taziye için evin önüne akın etti.

Şehit Enes Budak’ın bekar ve 6 kardeş olduğu, annesi İkram Budak’ın da 2 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana - Resim : 2

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın sosyal medyadaki son paylaşımı, kahramanlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Budak, "Cesaret dağında korku rüzgarı esmez aslanlar gibi yaşayın" yazarak fotoğraflarını paylaştı.

YOZGATLI ŞEHİDİN ŞEHADET HABERİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan ailesine haber verildi.

Evli ve bir çocuk sahibi Arslan'ın Agahefendi Mahallesi'ndeki ailesinin evine gelen Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve askeri yetkililer, baba Sedat ve anne Esengül Arslan'a şehadet haberini verdi.

Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana - Resim : 3

Arslan ailesinin yakınları ve mahalle sakinlerinin önünde toplandıkları şehidin evine ve sokağın girişine Türk bayrağı asıldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da şehit evini ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

GAZİANTEP'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi verildi.

Şehit İyem'in merkez Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde yaşayan annesi Ayişe ve babası Mehmet İyem'e acı haberi yetkililer ulaştırdı. Şehidin 8 kardeşten biri ve bekar olduğu öğrenildi.

Şehit İyem'in cenazesinin, Gaziantep'te toprağa verileceği belirtildi.

PİYADE SÖZLEŞMELİ ER YILMAZ'IN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın Çorum'daki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin acı haberi, Çorum İl Müftülüğünde İmam Hatip olarak görev yapan baba Ramazan ve anne Meryem Yılmaz’a İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naim Çetinkaya ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana Türk bayrağı asılırken, Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan şehit evini ziyaret ederek, aileye taziye dileklerini iletti. 

Şehit ailelerine acı haber verildi! Babadan duygulandıran paylaşım: Oğlum şehit oldu, ne mutlu bana - Resim : 4

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın naaşının ailesinin kararıyla memleketi Kırıkkale'de toprağa verileceği belirtildi.

 

Kaynak: AA