Salgın dinlemeyen Hintliler 1 milyon euro'luk düğün için Antalya'da buluştu

Hindistanlı olup Şili'de yaşayan varlıklı ailelerden bir çiftin düğünü, 300'ü aşkın davetlinin katılımıyla Antalya'da yapıldı. 1 milyon euroya mal olan düğün renkli görüntülere sahne oldu. Aynı gün bir başka Hint düğünü daha yapıldı

Düğünde yaklaşık 350 kişilik misafirin Şili'den getirildiği düğün için çok özel dekor ve etkinlikler hazırlandı. 4 gün 3 gece sürecek düğün için Uttamchandani ve Adwani aileleri hiçbir masraftan kaçınmadı. Gelin Roshni Uttamchandani ve damat Rajeev Adwani farklı seremonilerde giyeceği kıyafetleri, makyöz, stil danışmanı, yardımcılarından oluşan ekibi ile özel uçakla Antalya'ya geldi.

Salgın dinlemeyen Hintliler 1 milyon euro'luk düğün için Antalya'da buluştu - Resim : 1

"1 MİLYON EUROLUK DÜĞÜN" 

Organizasyonun kurucu ortağı, "Hindistan'dan Şili'ye üç jenerasyon önce göçen bir aile. Şili'ye göçen ailenin üçüncü jenerasyon çocuklarının düğünü. Şili'de ekimden bu yana devam eden halk ayaklanmaları var. Bazı konularda çok zorlandık, Güney Amerika'dan, İspanya'dan, Meksika'dan misafirleri var. Ayaklanmadan çok etkilendi. Şili'den Antalya'da yapılmış ilk Hint düğünü bu böyle bir özelliği var. Zorlu bir dönemde. Seyahat sektörü tarihindeki en büyük krizin yaşandığı bir dönemde çok iyi bir iletişim kurduk, endişelerini giderdik. Getirmeye başardık. 300 kişilik bir düğün, 3 gün 3 gece sürdü. Mutlu mesut düğünlerini yapıyorlar. Yüksek bütçeli, 1 milyon euro civarında" dedi.

Salgın dinlemeyen Hintliler 1 milyon euro'luk düğün için Antalya'da buluştu - Resim : 2

Seyahat ve turizm sektörünün krizlerden en çok etkilenen sektörler olduğunu dile getirerek, "Etkinlik sektörü her şeyden çok etkileniyor. İki ay öncesinden etkilerini hissetmeye başladık ve hijyen önlemleri almaya başladık. Charter uçuşlarında hijyen standartlarını yukarıya çektik. Elimizden gelen bütün önlemleri alıyoruz. Misafirleri doğru iletişimle ikna etmeye çalışıyoruz. Çok ciddi bir iptal dalgasıyla karşı karşıyayız. Hemen hemen ileri tarihli işler iptal olmuş durumda genel olarak sektörde. Tarihin en zorlu döneminden geçiyor. Planladığımız Hint düğünlerinin yüzde 90'ı iptal. Çok ciddi şekilde etkilenmiş durumdayız" ifadelerine yer verdi.

Salgın dinlemeyen Hintliler 1 milyon euro'luk düğün için Antalya'da buluştu - Resim : 3

AYNI GÜN BİR BAŞKA HİNT DÜĞÜNÜ DAHA... İSMİ GİZLİ TUTULUYOR

Antalya'da ismi gizli tutulan Hindistan'ın varlıklı ailelerinden bir çiftin düğünü 350'yi aşkın davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 1,5 milyon dolara mal olan düğün 4 gün 3 gece sürecek.

350 davetlinin katıldığı düğünde Hindistan'ın ünlü sanatçısı Sukhbir Singer bu gece sahne alacak. 4 gün 3 gece sürecek düğünde, varlıklı ailelerin dünya evine girecek çocuklarının her istekleri yerine getirildi. Görkemli sahne ve dekorları ile büyüleyen düğün, ünlü modacıların imzalarını taşıyan kıyafetleriyle de konuklar arasında şıklık yarışının yaşandığı bir defile havasında geçti.

Antalya Hint düğünü koronavirüs haberler