Sakarya'da feci kaza: Baba ile oğlu can verdi, 4 kişi yaralandı

Trafik kazası Gündem haberleri Sakarya Hayatını kaybetti
Sakarya'da feci kaza: Baba ile oğlu can verdi, 4 kişi yaralandı

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada baba il oğlu can verdi, 4 kişi yaralandı.

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında baba il oğlu feci şekilde can verdi. 

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında baba ile oğlu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Taraklı-Göynük yolu üzerinde Ekinciler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep U. kontrolündeki kamyon ile İlker Akyol (28) idaresindeki Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü İlker, babası İsmail (63), annesi Zeynep, kardeşi İlke Akyol ve diğer aracın sürücüsü ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgede ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Taraklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba İsmail ve oğlu İlker Akyol burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenilirken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: İHA

Sakarya Gündem haberleri taraklı trafik kazası asayiş haberleri