Bakan Koca peş peşe paylaştı! 4 ilde sevindiren gelişme

koronavirüs Türkiye Covid-19 Risk Haritası - Koronavirüs Fahrettin Koca
Bakan Koca peş peşe paylaştı! 4 ilde sevindiren gelişme

Sağlık Bakanı Koca risk haritasında kategorisi değişen illeri paylaşmayı sürdürüyor. Koca, son olarak Tekirdağ ve Çorum'un koronavirüse karşı iki doz aşı oranında yüzde 75'i geçen Tekirdağ ve Çorum'un Mavi kategoriye; yüzde 65'i geçen Kahramanmaraş ve Niğde'nin de Sarı kategoriye geçtiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün resmi Twitter hesabı üzerinden Sağlık Bakanlığının açıkladığı koronavirüs tablosunu ve iki doz aşılamada kategori değiştiren illeri paylaşmaya devam ediyor.

Bakan Koca, son olarak Tekirdağ ve Çorum'un koronavirüse karşı iki doz aşı oranında yüzde 75'i geçen Tekirdağ ve Çorum'un Mavi kategoriye; yüzde 65'i geçen Kahramanmaraş ve Niğde'nin de Sarı kategoriye geçtiğini duyurdu.

Koca konuya ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Covid-19’a karşı ikinci doz aşı oranı TEKİRDAĞ ve ÇORUM’DA da %75’i geçti. Böylece MAVİ il sayımız 22’ye ulaştı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yarışalım!"

Bakan Koca Sarı kategoriye giren illeri ise şu şekilde duyurdu: "Covid-19’a karşı ikinci doz aşı oranı KAHRAMANMARAŞ ve NİĞDE’DE %65’i geçti. Bu iki ilimizin haritadaki rengi artık SARI. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında %75’i aşmak üzere yarışalım!"

Kaynak: Haber Global TV

Sağlık bakanlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Fahrettin Koca koronavirüs koronavirüs haberleri Türkiye risk haritası