Sadece gerçek bir dahi çözebilir! Resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmak için dahi olmak gerek

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Sadece gerçek bir dahi çözebilir! Resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmak için dahi olmak gerek

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile aha karşınızdayız. Bu testimizde bir sayfa dolusu emoji görmekteyiz. Ancak bu emojilerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmanız. 

Yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmayı başarıyor. 

Sadece gerçek bir dahi çözebilir! Resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmak için dahi olmak gerek - Resim : 1

Resimdeki farklı emojiyi bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu testi çözmek yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha kanıtlıyor. 

Eğer 5 saniyede farklı emojiyi bulamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor. 

Optik illüzyonlu görsel zeka testlerinde doğru yanıta ulaşmak için resimdeki farklı nesneyi adeta bir kartal gibi ayırt edebilmek gerek. Keskin gözlere sahip yüksek IQ'lu kişiler bu testi saniyeler içinde çözüyor. 

5 saniyede doğru yanıta ulaşamayanlar için çözüm aşağıda...

Resimdeki farklı emojiyi bulmak için göz önünde olmayan küçük ayrıntılara dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer henüz bulmacanın çözümünü bulamadıysanız işte farklı emoji testinin doğru yanıtı:

Sadece gerçek bir dahi çözebilir! Resimdeki farklı emojiyi 5 saniyede bulmak için dahi olmak gerek - Resim : 5