Projelerini tanıttı, CHP'li rakibine yüklendi: "Bir çivi bile çaktırmadınız"

Haberglobal.com.tr
İstanbul Fatih

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı. Toplantıda CHP'li rakibini de eleştirdi. Mahir Polat'a "İBB'nin ikinci adamısın Süleymaniye bölgesine 5 yılda bir çivi bile çaktırmadın" sözleriyle yüklendi.

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan yerel seçimler proje tanıtım toplantısında konuştu. Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı. Turan, geçmiş dönemde 400 başarılı proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Fatih'i daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Projelerini tanıttı, CHP'li rakibine yüklendi: "Bir çivi bile çaktırmadınız" - Resim : 1

Ergün Turan ilçenin değerlerine sahip çıkıp vatandaşların ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ifade etti. "Dirençli ve sürdürülebilir", "erişilebilir ", "daha güvenli ", "değerleriyle gelişen", "ekonomisiyle büyüyen", "yenilikçi" ve ''kapsayıcı, adil fatih" başlıklı 7 ana ilke belirlediklerinin altını çizdi.

"NİYE YAPMADIN BUGÜNE KADAR?"

Fatih Belediye Başkanı, İBB yönetimini de eleştirdi. İBB kadrosundaki rakibi CHP'li rakibi Mahir Polat hedefindeydi. Turan, "Tamamen İBB yetki ve sorumluluğunda olan Süleymaniye bölgesinde 5 yıldır çivi çakılmamıştır. Şimdi çıkmışlar, sanki İzmir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısıymış gibi 'onu yapacağız, bunu yapacağız.' diyor. 250 kat bütçen var, niye yapmadın bugüne kadar?" diye sordu.