Pazartesi okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart Pazartesi okullar var mı?

İstanbul
Pazartesi okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart Pazartesi okullar var mı?

Pazartesi günü okulların olup olmadığı merak edildi. İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları kısa süreliğine tatil ilan etti. Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 14 Mart Pazartesi okullar var mı? İşte tüm detaylar...

Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı etkisini halen devam ettiriyor. Pek çok ilde okullar tatil ilan edildi. Yüz yüze eğitime ara verilmiş oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 14 Mart Pazartesi okullar var mı? İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz.

PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Valilikler tarafından son dakika açıklamaları yapıldı. Okullar kar yağışı sebebiyle kısa bir tatile girdi. İşte kar tatili açıklamalarına göre "Pazartesi okul var mı?" sorusunun yanıtı:

istanbulda yarın okullar tatil mi

14 Mart Pazartesi okulların tatil olup olmadığı konusunda Valilik tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Pazar akşamı Valilikten kar tatili açıklaması bekleniyor. 14 Mart Pazartesi kar tatili olan iller listesi açıklandığı takdirde haberimizde yer alacak.

pazartesi okullar tatil mi istanbulda okullar tatil mi