Paylaşılan video genç Muhammed'in 'ölümünde ihmal mi var?' sorusunu akıllara getirdi

İstanbul'un Esenler ilçesinde bir markette çıkan yangında, 26 yaşındaki personel Muhammed Ali Yaşar hayatını kaybetti. Muhammed'in uyuduğu, bu nedenle yangından kaçamadığı iddia edildi. Ama market çalışanlarının paylaştığı video, 'ölümünde ihmal mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

Market personeli Mummed Yaşar Ali, 18 haziran günü depoda alevlerin arasından kaçamayarak yangında hayatını kaybettiği iddia edildi. Market çalışanlarının paylaştığı video, 'ölümünde ihmal mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

Haber Global muhabiri Ela Sezen, Muhammed Ali'nin annesi Mutlu Yaşar ile konuştu. Anne Yaşar, Muhammed'in ölümüne ilişkin "yangın çıkış kapısı açık olması gerekirken kapalı olduğu ve marketi iki kişinin açması beklenirken diğer açması gereken arkadaş 'sınavı var' diye işe gelmiyor. Ve Muhammed'in yanına birini vermiyorlar bir arkadaş daha ve Muhammed tek başına açmak zorunda kalıyor belki iki kişi açsalardı böyle olmayacaktı benim oğlum." ifadelerini kullandı.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR. AMA İDDİA ELEKTRİK PANOSU

Mağaza Market - Sen Sözcüsü Doğan Can Aras ise Muhammed'in ölümünde 'ihmal var mı*' sorusuna ilişkin "orada elektrik panosunun 3 yıldır bakımının yapılmadığını, yangın çıkış kapısının depoda dizili bir çok üründen dolayı kapalı olduğunu ve Muhammed Ali'nin oradan kurtulamayışının sebebini gördük." diye konuştu.

YAŞAR AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU, DAVACILAR. İHMAL VAR MI, VARSA SORUMLUSU KİM?

Anne Yaşar, "Sonuna kadar davanın peşindeyim en yüksek en güzel ceza neyse verilmesini istiyorum" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Esenler market