Parla marşının Zeki Müren'e okutulması sosyal medyada gündem oldu

Gündem haberleri Yapay Zeka Teknoloji Haberleri

Norm Ender'in yazdığı 'Parla' isimli marş herkes tarafından çok sevildi. Bu parça yapay zeka ile bir de Zeki Müren'e okutuldu. Parçanın Zeki Müren'e okutulması çokça beğenilse de yapay zeka tarafından sesin taklit edilebilirliği birçok eleştiriyi de dolandırıcılığı da beraberinde getiriyor.

Norm Ender'in yazdığı 'Parla' isimli marş herkes tarafından çok sevildi. Bu parça yapay zeka ile bir de Zeki Müren'e okutuldu.

Rapçi Norm Ender'in Cumhuriyet'in 100.yılı için yazdığı Parla isimli marş yapay zeka ile sanat güneşi Zeki Müren'in sesinden canlandırıldı.

Zeki Müren'in sesi ile okutulan Parla marşı, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Yapay zekanın iki farklı yüzü Haber Global ekranlarında, İstihbarat Şefi Mücahit Topçu Ve Dijital İletişim Uzmanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık ile değerlendirildi.

Doç. Dr. Ali Murat Kırık, ''İyi tarafları da var ama bu bir bıçak gibi, iyi kullanılırsa yapay zeka ekmekte kesebiliyor. Kötü yönde kullanıldığında da ciddi manada itibar suikastleri gerçekleşebiliyor. Gelecekte telif sorunlarını da bünyesinde barındıracak gibi duruyor. Bu aslında atom bombası kadar tehlikeli de olabiliyor'' dedi.