'Özel mülktür girilmez' tabelası asan Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi ile ilgili soruşturma başlatıldı

Marmaris
'Özel mülktür girilmez' tabelası asan Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi ile ilgili soruşturma başlatıldı

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te ıssız bir koyda 10 milyon TL'ye aldığı öğrenilen yeni evine "Özel mülktür girilmez" tabelası asması iddialarıyla ilgili olarak Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı

Şahan Gökbakar, Marmaris'te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir süre önce Ankara'daki bir profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı. Ünlü komedyenin pandemi öncesi 10 milyon TL’ye aldığı öğrenilen yeni evi için 3 milyon TL de masraf yaptığı iddia ediliyor.

'Özel mülktür girilmez' tabelası asan Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi ile ilgili soruşturma başlatıldı - Resim : 1

GÜNLÜK GEZİ TEKNELERİ KEYFİNİ KAÇIRDI

Gökbakar, milyonluk teknesinin yanı sıra ailesinin ulaşımı için mini sürat teknesi de aldığı öğrenildi. Erken saatlerde çocukları ve eşi Selin Gökbakar’la sürat teknesiyle evin olduğu koya gelen Şahan Gökbakar, günün yarısını teknesinde geçirdi. Tekne içinde zaman geçiren komedyenin evinin ve teknesinin hemen önüne demirleyen günlük gezi teknesi ise keyiflerini kaçırdı. Selin Gökbakar, evinin önüne döktürdükleri deniz kumuna tatilcilerin çıktığını fark edince, teknesindeki personeli defalarca tur teknesine yolladı. Evlerinin önündeki plaj kumunu kendilerinin döktürdüğünü söyleyen Gökbakar, uzun uğraşlar sonrası tekneyi koydan çıkartmayı başardı.

'Özel mülktür girilmez' tabelası asan Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi ile ilgili soruşturma başlatıldı - Resim : 2

Akşam saatlerine yakın teknesinden ayrılıp yeni evine geçen Şahan Gökbakar’ın ilk işi "Özel mülktür girilmez" tabelası asmak oldu. Kendisi için iskele ve kumsal yaptıran komedyen, koyun birçok yerine aynı tabeladan taktırdı. Bununla da yetinmeyip eline aldığı çekiçle tabelaları takarken personele yardımcı oldu. Evinin önündeki iskeleye tonoz atan Gökbakar’ın personele yardım edip, iskele üzerine ağır olan tonozu taşıması dikkat çekti. Zodyak botla ağır tonozları denize bırakan Gökbakar, şamandıraları da elleriyle bağladı. Komedyenin evinin içinde çocuk parkı, salıncak, çadır ve kendisi için özel bir bölüm yaptığı görüldü.

'Özel mülktür girilmez' tabelası asan Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi ile ilgili soruşturma başlatıldı - Resim : 3

İNCELEME BAŞLATILDI

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris'e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelası astı, sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı. Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında yer aldı.

Çıkan paylaşımlar ve haberlerin ardından Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alan ile ilgili inceleme başlattı. Marmaris Belediyesi yetkilileri konunun kendi sorumluluk alanlarında olmadığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kendilerine konuyla ilgili bir talep gelmediğini bildirdi. Öte yandan Gökbakar'ın 20 gün önce motor yatına Marmaris'te özel bir marinada bakım yaptırdığı öğrenildi. İddialara göre, iskelenin kaçak olduğu, tonozların kaldırılması ve kıyı kanununa direkt muhalefet yapıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: DHA

Şahan Gökbakar Marmaris