Oyun havası tartışması gelini hastanelik, damadı karakolluk etti

Muğla'daki düğünde iki aile arasında çıkan müzik tartışması kavgaya dönüştü. Fenalaşan gelin hastaneye kaldırılırken, özel hareket polisi olan damat ise karakola götürüldü.

Olay, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki bir düğün salonunda, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'da özel harekat polisi olarak görev yapan M.İ.Y. ile ev kadını E.A.'nını en mutlu günleri kabusa dönüştü. Emirbeyazıt Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki düğün salonunda gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona girdiği gece, dans ile başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gelin ve damadın yakınları arasında kendi istedikleri oyun havasının çalınması konusunda tartışma yaşandı.

Damat M.İ.Y., her iki tarafı da yatıştırmaya çalıştı. Bu sırada, M.İ.Y. ile gelinin yakınları arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Davetlilerin de katıldığı kavgada yumruklar konuştu. Damat M.İ.Y., etrafını saran grubu uzaklaştırmak için belinden çıkardığı beylik tabancasıyla havaya iki el ateş etti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sinir krizi geçiren gelin E.A. ve darp ile çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Düğün olaylar nedeniyle yarım saat önce sona erdi. 

Oyun havası tartışması gelini hastanelik, damadı karakolluk etti - Resim : 1

Damat M.İ.Y. ile beraber gözaltına alınan 10 kişi, ifadeleri için Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü. İki tarafında yakınlarının araya girmesiyle olay tatlıya bağlandı. Gelin E.A. kendisini iyi hissetmesinin ardından hastaneden taburcu edilirken, damat M.İ.Y. ve 9 kişi polisteki ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı .

muğla düğün gelin damat