Otomobiliyle çarptığı adamın ölümüne neden oldu, 40 gündür yakalanamadı

Adana Trafik kazası Gündem haberleri
Otomobiliyle çarptığı adamın ölümüne neden oldu, 40 gündür yakalanamadı

18 Ekim günü Adana'da trafik ışıklarında su satan Ali Eker'e (42) çarparak ölümüne neden olan kimliği belirsiz otomobil sürücüsü, 40 gündür yakalanamadı. Eker’in annesi Kibar Yılmaz (72), gözyaşları içinde duruma isyan etti.

Kan donduran kaza, 18 Ekim günü Adana'nın Seyhan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, öğle saatlerinde plakası belirlenemeyen otomobil, trafik ışıklarında su satan Ali Eker’e çarptı, sürü durmayıp aracıyla kaçtı. Kaza nedeniyle başı yere çarpan Eker, ağır yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Eker, 16 Kasım'da hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı ancak bölgede, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarının arızalı olması sebebiyle otomobil ve sürücü tespit edilemedi. Kaçan sürücünün bulunması için 40 gündür süren arama çalışması devam ediyor.

Oğluyla birlikte yaşayan anne Kibar Yılmaz, kaçan sürücünün yakalanıp cezalandırılması için yardım istedi. Yılmaz, “Oğluma çarpıp durmamış. Çevredekiler yardım edip yoldan geçen ambulansı çevirip hastaneye götürmüşler. Kazadan sonra beyninden hasar aldı. Yoğun bakımdaki tedavisinden sonra hayatını kaybetti. Kaçan sürücünün yakalanmasını istiyorum. Hastanede gecem ve gündüzüm gözyaşlarıyla geçti. O kaçan sürücü Allah’ın azabına uğrasın. Allah’a havale ediyorum” dedi.

YASİN, BORÇ TARTIŞMASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Ankara'nın Polatlı ilçesinde H.Ç. (17), borç nedeniyle tartıştığı Yasin Kılıç'ı (29) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Yeni Mahallesi Hacı Bayram Veli Bulvarı'ndaki büfenin önünde meydana geldi. H.Ç. ile Yasin Kılıç arasında çıkan borç tartışması, kavgaya dönüştü. H.Ç., üzerindeki bıçakla Kılıç'ı göğsünden bıçaklayıp, kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. H.Ç. ise polis ekiplerince suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Kılıç'ın cenazesi, bugün Polatlı'da toprağa verilecek. 

 

Kaynak: DHA