Otomobil paramparça oldu! Anne ve baba feci şekilde öldü, çocuklar yaralı

Tokat

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, park halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü İsmail Yurdagül ve eşi Yasemin Yurdagül hayatını kaybederken, çocukları Ertuğrul  ve Mustafa Yurdagül yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında D-100 kara yolu üzerinde, Yeni Mahalle yakınlarında meydana geldi. Mustafa Kabadayı (53) TIR'ını yol kenarına park ederek karşı taraftaki dinlenme tesisine geçti. Bu sırada Niksar yönünden Taşova yönüne giden İsmail Yurdagül  (40) yönetimindeki otomobil, park halindeki TIR'a arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü ile eşi Yasemin Yurdagül (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Çocukları Ertuğrul (2) ve Mustafa Yurdagül (5) ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobil paramparça oldu! Anne ve baba feci şekilde öldü, çocuklar yaralı - Resim : 1

Ertuğrul ve Mustafa Yurdagül, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada araçta sıkışan İsmail ve Yasemin Yurdagül çiftinin cansız bedenleri ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: DHA

Tokat kaza