Ordu'da seçimi yeniden kazanan Hilmi Güler: "Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz"

DHA
Ordu AK Parti 31 Mart 31 Mart Yerel Seçimleri Gündem haberleri

31 Mart'ta kesin olmayan sonuçlara göre seçimi yeniden kazanan Hilmi Güler açıklamalarda bulundu. Güler, "Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerden biri Ordu idi. Neredeyse son ana kadar kıran kırana bir yarışın geçtiği Ordu'da, şu ana kadar yüzde 97 oranında açılan sandık sonuçlarına göre mevcut büyükşehir belediye başkanı ve AK Parti'nin adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi. Güler, kesin olmayan sonuçların büyük bölümünün açıklanması sonrası açıklamalarda bulundu. Hilmi Güler, tüm partilerin çok önemli bir sınav verdiğini ve demokrasinin kazandığını ifade ederek, "Bundan sonraki çalışmalarımızda yoğun bir şekilde Ordu'muzun 19 ilçesi 772 mahallesiyle birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz, durmak yok yola devam" açıklamasında bulundu.

"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BAŞTA CUMHURBAŞKANIMIZIN BAHÇELİ İLE KURDUĞU CUMHUR İTTİFAKI'MIZ"

Ordu'da bütün negatif etkenlere rağmen alçalmadan yükselmeye devam edeceklerini vurgulayan Güler, "Burada en büyük gücümüz başta dünya lideri Cumhurbaşkanımız olmak üzere onun bilge başkan Devlet Bahçeli ile birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakı'mızdır. Cumhur İttifakı'mız tüm etkenleriyle, tüm çalışanlarıyla, halkımızla gönül köprüsünü kurmuştur. Ve bundan dolayı da büyük bir başarı kazanmıştır. Buradaki en samimi çalışmaları, faaliyetleri ve aynı zamanda mücadeleyi örnek bir biçimde ahlaki olarak da hiçbir taviz vermeden, etik kurallara da tam anlamıyla uyarak bir erdemlilik örneği vermiştir. Bundan da güç alarak şunu ifade edeceğiz ki; Ordu'muz kazanmıştır, halkımız kazanmıştır" ifadelerini kullandı.

"ORDU'MUZU TÜRKİYE'NİN İLK 10 YAŞANILABİLİR KENTİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ"

Hilmi Güler, söz verdikleri bütün konularda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmaycağını belirterek, "Buradaki biz de mesajlarımızı aldık. Ama dediğimi gibi buradaki en önemli gücümüz partimizin güçlü davasına inanmasıdır. Ve aynı zamanda Cumhur İttifakı ile oluşturduğumuz birliktelikte bunlardan büyük bir hız alarak, çok verimli bir çalışmayla ekonomi başta olmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca da şehrimizin yaşam kalitesini çok örnek bir şekilde gerçekleştirerek Ordu'muzu Türkiye'nin ilk 10 yaşanılabilir kentinden biri haline tüm faaliyetleriyle birlikte gerçekleştireceğiz.