Tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu
Tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobildeki 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Samet (22), babası Mustafa (56), annesi Güllü Kocakoç'un (50), İstanbul'dan, ağabeyinin nişanından döndükleri öğrenildi.

Kaza, saat 08.00 sıralarında ilçeye bağlı Yukarıdüğencili Mahallesi İkizoğlu mevkisinde meydana geldi. Necmi Ş., (42) yönetimindeki 52 ACA 224 plakalı tır ile Samet Kocakoç yönetiminde 52 AED 730 plakalı otomobil, sisli havada, virajlı yolda kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Samet Kocakoç (22) ile yanındaki Mustafa Kocakoç (56) ile Güllü Kocakoç (50) hayatını kaybetti, İsmail Kocakoç (32), Halime Tonkal (58) ve Abdurrahman Tonkal (8) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı. Tır şoförü Necmi Ş., gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: DHA

Ordu Akkuş trafik kazası tır otomobil