Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok feribot seferi iptal edildi

ÇANAKKALE (AA)
Gündem haberleri hava durumu Çanakkale Çanakkale Boğazı
Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok feribot seferi iptal edildi

Yurt genelinde denizlerde etkisini gösteren kuvvetli fırtına nedeniyle birçok feribot seferinin iptal edildiği bildirildi.

Yurtta etkisini gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi. 

Çanakkale- Eceabat seferleri iptal edildi

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale-Eceabat hattındaki 2 sefer iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Eceabat'tan Çanakkale'ye saat 19.00'da, Çanakkale'den Eceabat'a saat 20.00'daki seferler olumsuz hava şartları yüzünden gerçekleştirilmeyecek.

Açıklamada diğer seferlerin Eceabat'tan tek saatlerde, Çanakkale'den ise çift saatlerde gerçekleştirileceği kaydedildi. Diğer seferlerde ise aksama bulunmuyor.

 

Balıkesir'in Marmara Denizi'ndeki adalarına yarın feribot seferi yapılamayacak

Marmara Denizi'nde Balıkesir'e bağlı olan adalara yarın feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı bildirildi.

Çanakkale ve adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, "21 Ocak Pazar günü, Narlı-Marmara hattındaki tüm seferler ile Güney Marmara hattında (Erdek, Avşa, Marmara, Paşalimanı Adası Balıklı iskelesi, Ekinlik) hattındaki tüm seferler olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.